Kocabelen İlkokulu
FATİH MAH. KOCA AHMETLER SK. NO 29 İÇ KAPI NO 1 AKSU / ANTALYA

VİZYON

Kocabelen İlkokulu olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak.Karşılaştıkları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün değil,çözümün bir parçası olmayı,hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak.Teknolojik olanaklara;başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendine ve etrafını yenileyen,kendi değerlerine sahip çıkabilen, başarılı ve geleceğe emin adımlarla yürüyebilen öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Kocabelen İlkokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda biz:Bütün öğrencilerimizin,öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız ;sevgi,saygı,ve güven ortamında “başarma azmi”ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu”ile mükemmele ulaşmak için çalışmak,sürekli gelişimlere öncü olmak.

Antalya : 20 km Aksu : 5 km

Aksu-Fatih Mahallesi Antalya-Isparta karayolu 20 km